Haber Detayı
29 Eylül 2023 - Cuma 15:09 Bu haber 25841 kez okundu
 
ATMACA BOZDOĞAN’DA SORUNLARI DİNLEDİ
SP Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca: Ülkemizde ciddi bir istikrarsızlık suiistimaller söz konusu olduğunu söyledi.
Siyaset Haberi


Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca Bozdoğan’a geldi.

SP Aydın İl Başkanı Fatih Karahan ve Bozdoğan İlçe Başkanı Talha Kayaoğulları ile Bozdoğan Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret etti. Sorunları dinledi.

Esnaf ziyaretlerinde de bulunan Atmaca, SP Bozdoğan İlçe binasına geçerek partililerle bir araya geldi.

Mevcut hükümeti eleştiren Vekil Atmaca, Yaşanan sıkıntıların hükümet politikasından kaynaklandığının altını çizerek “ bu sıkıntılar uzun yıllar eleştirdiğimiz politikaların sonudur ve tahammül edilemez duruma gelmiştir” dedi.

ÜLKEMİZDE CİDDİ BİR İSTİKRARSIZLIK SÖZ KONUSU  

Ülkemizde ciddi bir istikrarsızlık suiistimaller söz konusu olduğunu hatırlatarak, “tarımda ne üretici ne de tüccar maliyetleri öngörebiliyor. Çiftçiye gerçek anlamda destek verilmiyor. Tarımda planlama esastır ama yapılmıyor. Dışa bağımlılığı azaltacak, ihracata katkı sağlayacak ürünlerin desteklenmesi lazım. Yanlış politikalar toplumsal felaketlere yol açıyor” dedi.

AYDIN VE BOZDOĞAN’DA HENÜZ ADAYLARIMIZ BELLİ DEĞİL

Saadet Partisinin TBMM’de grup kurabilmek adına  Gelecek Partisi ile ittifak yaptığını, bu ittifakın yerel seçimleri de kapsayacağını ifade Atmaca “yerel seçimlerde her yerde kendi adayımızı çıkaracakmış gibi hazırlanıyoruz.  Bazı yerlerde aday tespitlerimiz yapılıyor. Aydın ve Bozdoğan’da adaylarımız henüz belli değil” dedi. Seçimin sonuç alma sanatı olduğu, lokal olarak herhangi bir parti ile iş birliği yapabileceklerine vurgu yaparak Millet İttifakı seçim için kurulan bir ittifaktı ve bitti. Cumhur ittifakı ise meclis çoğunluğunu ellerinde tutabilmek için devam ediyor diye konuştu.

ADAM KAYIRMAKTAN VAZGEÇİLMESİ LAZIM

Cumhurbaşkanı sistemi ile Milletvekillerin etkisizleştirildiğini söyleyen Milletvekili Atmaca, “yanlış bir yönetim anlayışı uygulanıyor. Öncelikle adam kayırma ve kutuplaştırmadan vazgeçilmesi lazım. Mülakatlar kalkacak denildi ama hala kalkmadı. Hükümet tarafından TBMM’ye gönderilen önerilerden kendi milletvekillerinin haberi olmuyor. Tamamen Cumhurbaşkanı ve bakanlıklar tarafından gönderilen önergeler tartışılıyor. Seçimden önce beka sorunundan bahsediliyordu. Vatandaş “ Soğan mı Vatan mı? ” ikilemin içine itildi. Konu vatan olduğunda elbette akan sular durur ama ülke değerlerinin heba edilmesi; tarında, uluslararası ilişkilerde toplumun geleceğini etkileyecek kararlar almak elbette beka sorunudur. İklim değişikliği bahane edilerek yapılan anlaşmalar istismar içermesi bizi endişelendiriyor diye konuştu.

Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca yapılan istişarelerin ardından Bozdoğandan ayrıldı.  

Kaynak: ( BZDH) - bozdoganhaber Editör: Mehmet Güngör Durmuş
 
Etiketler: ATMACA, BOZDOĞAN’DA, SORUNLARI, , , DİNLEDİ,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Anketler
Sitemizin çalışmalarını nasıl buldunuz ?
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
77
77
5
5
24
34
2
Fenerbahçe
74
77
2
11
21
34
3
Trabzonspor
69
61
5
9
20
34
4
Beşiktaş
60
59
8
9
17
34
5
Başakşehir
57
58
9
9
16
34
6
Göztepe
55
42
7
13
14
34
7
Samsunspor
51
46
9
12
13
34
8
Rizespor
41
46
13
11
10
34
9
Konyaspor
40
43
14
10
10
34
10
Gaziantep FK
37
43
15
10
9
34
11
Alanyaspor
37
41
11
16
7
34
12
Kocaelispor
37
26
15
10
9
34
13
Kasımpaşa
35
33
15
11
8
34
14
Gençlerbirliği
34
36
18
7
9
34
15
Eyüpspor
33
33
17
9
8
34
16
Antalyaspor
32
33
18
8
8
34
17
Karagümrük
30
31
20
6
8
34
18
Kayserispor
30
27
16
12
6
34
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
cilt serumu bizim mekan dini chat islami chat islami sohbetler