Haber Detayı
12 Eylül 2013 - Perşembe 23:22 Bu haber 305 kez okundu
 
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Bozdoğan’da yapıldı
Kültür Haberi


Aydın Ziraat Odaları Başkanları Olağan İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Bozdoğan Ziraat Odası Toplantı Salonu’nda yapıldı.  Aydın Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Kaymakam İbrahim Civelek, Aydın Gıda ve Hayvancılık Müdürü Salih Köksal, Bozdoğan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Soner  Altun, Bozdoğan Ziraat Odası Başkanı Ali Erkut, Bozdoğan Ziraat Odası Meclis üyeleri katıldı.

Bozdoğan Ziraat Odası Başkanı Ali Erkut, Oda Meclis Üyeleri ile birlikte Kaymakam İbrahim Civelek’i Bozdoğan Ziraat Odası girişinde karşıladı. Bozdoğan Kaymakamı İbrahim Civelek, kısa bir süre önce Bozdoğan’da göreve başladığını belirterek, toplantıya katılanlarla tanıştı.     Bozdoğan Ziraat Odası Başkanı Ali Erkut, İlçede Tarım ve Hayvancılığın ön planda olduğunu hatırlatarak, Ülkemizde yaygın olarak görülen sığır hastalıkları ile etkin mücadele edilmesi, sürdürülebilir hayvancılığın sağlanması ve hayvanlardan insanlara bulaşabilen bu hastalıklardan halk sağlığının korunması amacıyla ‘Hastalıktan Ari İşletmelerin’ desteklenmesi projesi kapsamında, İlimiz Merkez ve İlçelerinde sertifikalandırılmış 18 adet işletme olduğu ve bu işletmelerin yaklaşık ‰70’nin İlçemizde bulunduğunu ifade etti. Sulama ücretlerinin Bakanlar Kurulu tarafından geri çekildiğini söyleyen Başkan Erkut, bir kaç sulama birliği haricinde birliklerin bu karara uymadığı, Oda Başkanları olarak Orman ve su İşleri Bakanlığı’ndan randevu alınarak konunun görüşülmesi gerektiğini söyledi.

Açılış konuşmaların ardından gündemin ilk maddesi, Oda Aidatları ile Birliğe Katılım Payları görüşüldü. Türkiye Ziraat Odaları Birliği tarafından gönderilen fiyat tarifesi üzerinde görüş ve öneriler dinlendi. Gündem dışı olarak domuz avcılığı konusu ele alındı. Konuya ilişkin söz alan Oda Başkanları, ürünlerin domuzlardan korunması noktasında yeni çalışmalar yapılması ve bu mücadele sürerken doğal dengenin bozulmamasına dikkat çekildi.

 

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
 
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Anketler
Sitemizin çalışmalarını nasıl buldunuz ?
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Gençlerbirliği
0
0
0
0
0
0
2
Trabzonspor
0
0
0
0
0
0
3
Samsunspor
0
0
0
0
0
0
4
Rizespor
0
0
0
0
0
0
5
Konyaspor
0
0
0
0
0
0
6
Kocaelispor
0
0
0
0
0
0
7
Kasımpaşa
0
0
0
0
0
0
8
Başakşehir
0
0
0
0
0
0
9
Göztepe
0
0
0
0
0
0
10
Alanyaspor
0
0
0
0
0
0
11
Gaziantep FK
0
0
0
0
0
0
12
Galatasaray
0
0
0
0
0
0
13
Fenerbahçe
0
0
0
0
0
0
14
Eyüpspor
0
0
0
0
0
0
15
Erzurumspor
0
0
0
0
0
0
16
Arca Çorum FK
0
0
0
0
0
0
17
Beşiktaş
0
0
0
0
0
0
18
Amed Sportif
0
0
0
0
0
0
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı
cilt serumu bizim mekan dini chat islami chat islami sohbetler